Vibratory draining mesin distribusi mesin

Katrangan singkat:

Mesin kain aspal geter digunakake ing sayuran dehidrasi, teh, woh-wohan garing, rempah-rempah, obat-obatan, panganan lan industri liyane, getaran nggunakake eksitasi motor geter minangka sumber geter, saengga materi kasebut dibuwang ing piring layar, ing wektu sing padha. minangka gerakan terus maju, bahan saka feeder roto-roto menyang port feed saka mesin layar, Liwat layar multi-lapisan kanggo gawé sawetara specifications layar, ing layar, mungguh saka discharge stopkontak pamilike.Kanthi konsumsi energi kurang, output dhuwur, struktur prasaja, gampang pangopènan, ora kebanjiran bledug, discharge otomatis, luwih cocok kanggo operasi baris Déwan.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Vibratory-draining-mesin-distribusi-mesin-detail2
Vibratory-draining-machine-distributing-machine-details1

I. Pambuka Peralatan

Mesin kain aspal geter digunakake ing sayuran dehidrasi, teh, woh-wohan garing, rempah-rempah, obat-obatan, panganan lan industri liyane, getaran nggunakake eksitasi motor geter minangka sumber geter, saengga materi kasebut dibuwang ing piring layar, ing wektu sing padha. minangka gerakan terus maju, bahan saka feeder roto-roto menyang port feed saka mesin layar, Liwat layar multi-lapisan kanggo gawé sawetara specifications layar, ing layar, mungguh saka discharge stopkontak pamilike.Kanthi konsumsi energi kurang, output dhuwur, struktur prasaja, gampang pangopènan, ora kebanjiran bledug, discharge otomatis, luwih cocok kanggo operasi baris Déwan.

Mesin kain aspal geter didorong dening motor geter, nalika motor geter sinkron, rotasi mbalikke, gaya geter sing diasilake dening blok eksentrik ing arah podo karo sumbu motor ngimbangi saben liyane, ing arah tegak karo motor. poros dibandhingke minangka pasukan asil, supaya lintasan gerakan saka mesin layar punika garis lurus.Poros motor relatif kanggo lumahing layar wis dip Angle, miturut tumindak gabungan saka pasukan geter lan materi saka gravitasi, materi ing lumahing layar dibuwang munggah leaping maju gerakan linear, supaya minangka kanggo entuk tujuan screening lan grading materi.Bisa digunakake kanggo mujudake operasi otomatis ing baris perakitan.Wis karakteristik konsumsi energi kurang, efficiency dhuwur, struktur prasaja, gampang pangopènan lan struktur kebak terlampir tanpa kebanjiran bledug lan sawur.Bisa disaring dadi bolong 100 bolong (bahan garing), bisa disaring saka macem-macem ukuran partikel bahan.

Distributor bitumen geter uga bisa layar lan klasifikasi bahan powdery lan granular, digunakake digunakake ing plastik, abrasives, industri kimia, medicine, bahan bangunan, pangan, karbon, pupuk kimia lan industri liyane.
1. Desain mesin layar, apik banget lan gampang dirakit, siji wong bisa ngoperasikake mesin layar.
2. Kanthi area screening gedhe lan kapasitas Processing efficiency dhuwur.
3. Desain struktur piring layar unik, layar panggantos sing trep lan cepet (mung 1 menit), saliyane, desain iki ngidini panggunaan macem-macem piring layar (plat akrilik, piring punching stainless steel, bolong kawat baja tahan karat, lsp.) .

Vibratory-draining-mesin-distribusi-mesin-detail3

Ⅱ.Instalasi Peralatan

1. Mesin kudu dilebokake ing lemah sing garing lan berventilasi, lan lemah kudu dikalibrasi karo instrumen tingkat kanggo mesthekake yen mesin bisa mlaku kanthi lancar lan andal.
2. Tegangan sing digunakake dening mesin yaiku telung fase 220V / 60Hz, lan voltase sumber daya ditemtokake konsisten karo voltase sing digunakake dening mesin;Ngalih daya kudu dipasang ing njaba awak sadurunge mlebu baris.
3. Kabel grounding bisa dipercaya, lan kabel listrik diikat lan disegel karo bagian inlet lan outlet mesin supaya ora bocor banyu lan kebocoran listrik.
4. Aja ana getaran impact utawa swara ora normal nalika mesin mlaku kosong.Yen ora, mesin bakal mandheg kanggo mriksa.

Ⅲ.Langkah-langkah Operasi

1. Operator kudu ngerti kinerja kabeh peralatan lan ngerti fungsi lan cara operasi saben komponen unit.
2. Sadurunge miwiti mesin, kita kudu kasebut kanthi teliti, mriksa bagean sambungan saka peralatan mechanical lan electrical, bolts lan ing ngirim ora ngeculke, apa ana kedadean jam, ora swara abnormal, kabeh normal sadurunge miwiti.
3. Mesin bisa panganan sawise operasi normal, dipakani seragam, ora tajem lan jumlah gedhe saka materi bisa maju roto-roto ing layar geter, nggambarake sing peralatan iku normal.

Ⅳ.Cathetan

1. Miturut macem-macem jinis bahan, mesthekake dipakani seragam.
2. Sadurunge miwiti produksi, test operasi tanpa mbukak pisanan, mriksa operasi piring geter, mriksa apa bagean transmisi normal.
3. Aja nyelehake barang sing ora ana gandhengane ing njaba piring geter, supaya ora kacilakan boot.
4. Sawise kedadean ora normal ditemokake sak operasi, sumber daya kudu Cut mati langsung (tombol mandeg darurat) lan mungkasi kanggo pengawasan.
5. Yen jitter boot abot, mriksa apa fasteners ngeculke;Priksa manawa Angle saka piring swing motor geter (plat eccentric) padha ing sisih loro;Priksa peralatan lan atur sikil kanggo njamin level peralatan.

Ⅴ.Maintenance lan Maintenance

1. Priksa manawa spring geter utuh lan bolts diikat sadurunge miwiti mesin.
2. Saben 3-6 sasi kanggo mriksa motor prewangan panggantos lenga sapisan.

Vi.Konfigurasi Line Produksi

Mesin kain aspal geter saliyane nggunakake piyambak, konfigurasi kanggo baris produksi otomatis, umum ing baris produksi dehydrated sayuran, proses sadurungé kanggo wangun nglereni materi, blanching, sawise proses kanggo packaging pangatusan materi utawa pangatusan otomatis.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan