Screw Blanching Machine Kanggo ROOT Sayuran

Katrangan singkat:

Unit kasebut kalebu feeder sabuk, mesin blanching spiral lan trough pendinginan.Praktis, dipakani otomatis, efisiensi dhuwur, area pendhudhukan cilik, hemat energi, hemat banyu, aman lan dipercaya.Kandung kemih njero digawe dadi awak sing kapisah, sing gampang dibongkar lan mbusak polusi banyu.Cocog kanggo ngolah wortel, kubis, sayuran batang ijo, wiji talas, kacang ijo, tunas bawang putih, jamur lan bahan liyane sing wis digodhog mateni cyanine.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Pasokan

1. Diameter sekrup drum φ 1200, jinis LG-1200.
2. Diameter sekrup drum φ 1400, tipe LG-1400.

Wektu sadurunge masak

Kontrol nganggo motor pangaturan kacepetan elektromagnetik, normal 1-10 menit.Ngluwihi sawetara, ngganti diameteripun saka piring sabuk motor kanggo ngganti rasio transmisi.Wortel lan kentang kelas 5-10 menit, piring motor φ 100, reducer φ 200. Sayuran Korea, sayuran stem ijo 45 detik - 1 menit, piring motor φ 100, 110 reducer, bisa entuk wektu sing dibutuhake.

Dhukungan Daya

Motor pangaturan kacepetan elektromagnetik 1.5-3KW lan kothak pengurangan sing cocog.

Gunakake lan Pancegahan

1. Sadurunge miwiti roda sabuk motor, priksa rotasi saben bagean kudu fleksibel, ora ana gesekan lan gangguan sing mbebayani.
2. Baris punika sistem telung fase lan papat kabel, kanthi total 4 terminal, ing antarane 3 garis abang yaiku telung fase sumber daya lan 1 garis kuning yaiku garis nol.
3. Motor drive bisa miwiti meksa lengkap, ngalih controller ditutup, nyetel tombol kacepetan kudu mboko sithik munggah menyang kacepetan dibutuhake, nguripake kanggo nul nalika mandheg, mateni sumber daya controller lan Cut mati sumber daya total.

Seri produk iki nutupi setahun, layanan pangopènan seumur hidup.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan